Organisatie

Leef behoort tot het productportfolio van Gezondheid&Co, als onderdeel van NDC mediagroep. Met het merk omarmt het mediabedrijf de groeiende wereld van gezondheid. Met twee benen op de grond zet Gezondheid&Co zich serieus en vol enthousiasme neer als een volwaardige gezondheidspartner.

Gezondheid&Co is een multidisciplinair platform. Het merk bestaat uit de inzet van print, online en live events. Maandelijks ploft er een gezondheidsspecial op de mat als bijlage van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Tevens verschijnt een wekelijkse pagina in dertig Noordelijke weekbladen.

Gezondheid&Co is sterk door het samenspel met het online gezondheidsplatform, dat maandelijks op ruim 175.000 unieke bezoekers mag rekenen. Gezondheid&Co gelooft bovendien in het directe contact, o.a. via talrijke publieksacademies in samenwerking met invloedrijke partners in het gezondheidsdomein.

Leef is de grootste 3D component van het merk. Hoewel nieuw qua naam en fris van karakter werd de basis al in 2016 gelegd met ‘Gezondheid&Co het event’. Met Leef wordt een scherpere koers ingezet.

Deelnemen

Leef slaat de handen ineen met ongeveer 80 gezonde partners in de Groninger MartiniPlaza. Bent u de specialist die wij zoeken? Klik hier en ontdek hoe u deel kunt nemen aan Leef.

Lees ook:
Eerlijke thema’s
Waar haakt u aan?

Contact:
Bel 050 – 584 4994
mail naar events@ndcmediagroep.nl
of vul het contactformulier in.