Wat hebben een longspecialist, foodblogger, sportmasseur, domotica-ontwikkelaar, yogalerares en bedrijfspsycholoog met elkaar gemeen? Ze houden zich allemaal bezig met de gezondheid van mensen. Net zoals Gezondheid&Co, official partner én organisator van het LEEF event.

Gezondheid&Co valt onder de merkparaplu van NDC mediagroep, het grootste mediamarketingbedrijf van Noord-Nederland. Met het merk wil NDC mediagroep een betekenisvolle bijdrage leveren aan de gezondheid van Noord-Nederland. Dit doet Gezondheid&Co door 24/7 crossmediale content te brengen waar lezers en bezoekers écht wat aan hebben. In print via de dag- en weekbladen en online via gezondheidenco.nl. Gezondheid&Co is niet alleen betekenisvol in woord, maar ook in daden. In samenwerking met invloedrijke partners organiseert het publieksacademies. Het LEEF event is de grootste 3D component van Gezondheid&Co met focus op de subdomeinen ontspannen, puur (food), actief en gezond.

Deelnemen

Leef slaat de handen ineen met ongeveer 100 gezonde partners in de Groninger MartiniPlaza. Bent u de specialist die wij zoeken? Klik hier en ontdek hoe u deel kunt nemen aan LEEF

Lees ook:
Eerlijke thema’s
Waar haakt u aan?

Contact:
Bel 050 – 584 4833
mail naar events@ndcmediagroep.nl
of vul het contactformulier in.

Share This